Du er her

Blir sjef for The Thief på Tjuvholmen

– Det er mye snakk om hotellstjerner i disse dager. Vi har valgt å satse på en stjerne som skinner klarere enn alle andre, Marcus Majewski. Ved å få Marcus som hotelldirektør på The Thief, har vi fått en av de beste i vår bransje til Oslo, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Hotels & Resorts.
Av ct_admin
Publisert 14.05.2012 14:24

Marcus Majewski blir hotelldirektør for The Thief på Tjuvholmen, som åpner i 2013.

Når gjestene ankommer hotellet The Thief på Tjuvholmen den 13. januar i 2013, vil de bli hilst velkommen av den nye Thief Executive Officer, Marcus Majewski.

Etter flere år som hotelldirektør på Clarion Hotel Stockholm, har Marcus valgt å forlate Stockholm for å begynne på kanskje det mest spennende hotellprosjektet i Norden, The Thief.


To Clarion-hoteller i Sverige

– Jeg trivdes veldig bra på Clarion Hotel Stockholm, men da jeg fikk høre om det The Thief ble fristelsen for stor. Oslo har mange fantastiske hoteller, men har manglet et boutiquehotell som holder høyt internasjonalt nivå. Det har Oslo fått med The Thief. Da jeg fikk muligheten til å være hotelldirektør, var jeg bare nødt til å gripe den, sier Marcus Majewski, som også har bakgrunn fra Clarion Hotel Sign i Stockholm.


Innom det meste

Marcus Majewskis kjærlighet for hotelldrift startet da han som 15 åring ryddet av bordene på Savoy Hotell i Malmø. Siden har Marcus vært innom alle deler av hotelldrift.

– Jeg har jobbet som renholder, bartender, hovmester, resepsjonist, konferansesjef og hotellsjef. Jeg har elsket hvert øyeblikk og verdsatt alle opplevelsene. De siste 10 årene har vært en fantastisk reise i Nordic Choice Hotels, og nå starter en ny etappe på dette eventyret, sier Marcus Majewski.


Ser frem mot åpningen

Med The Thief satser Petter Stordalen på å bygge en hotellopplevelse som måler seg med toppen av internasjonale premiumhoteller. Rett ved vannkanten og med det nye Astrup Fearnley Museet som nærmeste nabo, har The Thief en unik beliggenhet i Oslo.

– Det blir et fantastisk hotell. Fullt på høyde med det beste jeg har sett i verden og med en helt utrolig omgivelse. Allikevel skal vi være ydmyke og hele tiden være på tå hev, vi skal lytte til våre gjester for å kunne levere den absolutt beste hotellopplevelsen i Oslo, ja kanskje til og med i Norden, sier Marcus Majewski.


Marcus Majewski

Alder: 35 år

Aktuell: Blir ny hotelldirektør for The Thief

Kommer fra: Malmö, Sverige

Yrkeskarriere: Hotel Manager Clarion Hotel Sign (2007-2009), General Manager Clarion Hotel Stockholm (2009-2012), General Manager The Thief Oslo (2012 ->)

Pressemelding


Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her 

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"