Du er her

Blir du Årets servitør?

Drømmer du om å bli Årets Servitør 2019, begynner det å haste. Påmeldingsfristen er 19. oktober, og vinneren blir kåret allerede 3. november.
Av Redaksjonen
Publisert 09.10.2019 13:45

Det er Servitørlauget KKHR som arrangerer Årets Servitør 2019, og konkurransen blir holdt annet hvert år. Det vi si motsatte år av NM i Servitørfaget.

Kvalifisert til Nordisk mesterskap

Finalen blir avviklet søndag 3. november i selskapslokalene til Oslo Militære Samfund. Vinneren er dessuten kvalifisert for Nordisk Mesterskap i Servitørfaget 2020.

All mat til service leveres fra et felles kjøkken og alle deltagere serverer samme meny. Premieutdeling gjøres etter konkurransens slutt på Oslo Militære Samfund med servering av litt godt å drikke og spise. Arrangementet ventes avsluttet ca. 20:00, og det vil derfor være mulig for de fleste deltagere å reise tur/retur på konkurransedagen.

Seks deltakere i finalen

Det vil være plass til seks deltakere i konkurransen. Skulle det være flere påmeldte, vil det bli en utslagskonkurranse hvor hver enkelt deltaker får tilsendt en meny på e-post. Her skal det settes til drikkevarer tmed en kort begrunnelse for valgene. Oppgaven skal gjennomføres og returneres på 30 minutter. Oppgaven vil være på engelsk, men det dømmes ikke på grammatikk og ortografi (rettskriving). Denne oppgaven vil gjennomføres søndag 20. oktober Hver enkelt deltaker besvarer oppgaven hjemmefra, og besvarelsene vil bli bedømt av profesjonelle dommere.

Påmelding

Påmelding kan gjøres på www.kkhr.no/2019.html

Her kan du også lese hele oppgaven.

Hvis du ikke er medlem av servitørlauget KKHR, kan du melde deg på her.

Deltakeravgift er kr 1000 og må betales av alle som kommer til finalen.

Årets hoveddommer er Ann Mari Wang-Johannessen.

Spørsmål om konkurransen og oppgaven kan rettes til 2019@kkhr.no

Trenger publikum

Arrangørene ønsker også publikum velkommen. Dørene åpnes kl. 10.30 på finaledagen, og det er plass til 36 gjester som kan sitte og spise ved bordene under finalen. Her er det med andre ord førstemann til mølla.