Du er her

Blender tar andeler av lufthavnmarkedet

Blender er tildelt en sju års kontrakt for all servering på Bodø lufthavn. Direktør Ronny Gjøse i Blender forteller entusiastisk at han er svært glad for å vinne en tøff og krevende tilbudskonkurranse i skarp konkurranse med flere andre aktører.
Av ct_admin
Publisert 22.03.2012 00:00

Blender skal drive et nytt kafé/restaurantkonsept ved navn Food Factory, en Peppes Pizza-enhet og et nytt pubkonsept ved navn Brygghuset. Reitan Servicehandel skal drive to nye Narvesen-kiosker.

– Vi er svært glade for å vinne denne kontrakten. Lufthavnen har en del ombyggingsplaner og de nye serveringsstedene vil ligge på rød sone (etter sikkerhetskontroll).  Det er her de reisende ønsker å være og de vil nå få et godt og bredt serveringstilbud etter sikkerhetssjekk, sier Ronny Gjøse.


Food Factory

Ronny Gjøse.

Food Factory er deres aller nyeste serveringskonsept, med fokus på god og raus mat, åpent og synlig kjøkken og et bredt og spennende utvalg basert på gode råvarer og gjerne ifra regionen. De reisende skal finne alt fra godt bakverk, spennende påsmurt mat, rause og gode varmretter til dagens retter basert på sesong og gode råvarer

Peppes Pizza vil være en del av Food Factory, og her vil en selge nystekt pizza i både porsjonsstykker og som hel pizza.

– Peppes vil komplettere Food Factory på en fin måte, da dette er rask mat for folk i farten og Peppes Pizza har en overlegen kvalitet som vi er sikre på at de reisende vil sette stor pris på, sier Gjøse.

Peppes Pizza er den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia og er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Peppes er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom 40 år.

Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanseres det hvert år nye og spennende produkter. Peppes Pizza selger over fire millioner pizzaer per år eller 22 000 måltider per dag


Brygghuset

Brygghuset er et nytt «spisset» pubkonsept. Dette er den folkelige lune puben hvor alle føler seg hjemme enten man er på forretningsreise, sammen med kompiser eller venninner på tur. Brygghuset er spesialisten på godt øl. Her vil det være et særlig stort utvalg av gode norske lokale «haandbryggerier», men også klassiske nasjonale og internasjonale varianter.

I tillegg vil vi selvfølgelig tilby et passende utvalg av vin og brennevin. Brygghuset vil også tilby de reisende god pub mat som Fish & Chips og reale saftige burgere. Brygghuset er en ”lysebrun” pub med en moderne og frisk følelse. Om du vil sitte i fred, eller vil følge med på livet utenfor, er det muligheter for det. Her er det lagt vekt på at en innbydende og variert innredning som gjør at de reisende vil føle seg hjemme. Brygghuset vil nok bli favorittpuben til en rekke av de reisende på Bodø Lufthavn.

– Vi har tilbudt Bodø lufthavn noen av Blender sine mest spennende konsepter. Food Factory er et nytt og innholdsrikt serveringskonsept som vi skreddersyr til Bodø lufthavn. Bodø er den første lufthavnen som får åpne et serveringssted innenfor dette konseptet, og vi har jobbet med design, innhold og konsept i nesten to år, sier direktør Ronny Gjøse, og fortsetter:

–Vi er glade for å kunne tilby et slikt mangfold med nystekt pizza fra Peppes, spennende mat fra dyktige kokker på Food Factory og deilig drikke i lun og hyggelig atmosfære på Brygghuset. På denne måten vil vi ha en bred og innholdsrik portefølje av spennende retter og alle skal finne noe de liker, enten man ønsker noe enkelt i farten, noe sunt og godt eller ordentlig middagsmat som man må spise med kniv og gaffel. Dette gleder vi oss til å realisere til høsten.


Umoe Restaurant Group AS

Umoe Restaurant Group AS er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på 2,6 milliarder kroner og 5000 ansatte fordelt på over 220 restauranter og kafeér. Ved hovedkontoret som er lokalisert på Hamang Terrasse i Sandvika er vi 105 ansatte inkludert kjedestab og ledelse i de ulike datterselskaper. Selskapets datterselskaper er Peppes Pizza AS, King Food Norge AS og King Food AB (Burger King), American Bistro Scandinavia AS, American Bistro Sweden AB, ( TGI Fridays) og Blender AS.


Blender

Blender er en av Norges ledende restaurantaktør på travle trafikknutepunkter. De utvikler og drifter attraktive spisekonsepter på kjøpesenter og lufthavner, samt en rekke enkeltstående restauranter i Oslo. De er til stede med spennende serveringskonsepter der folk flest ferdes. Og tilbyr med lidenskap, kompetanse og bredde en optimal miks av mat- og drikkekonsepter, tilpasset lokale forhold og gårdeierens behov. Organisasjonen og menneskene kjennetegnes ved at de er innovative, tett på og matglade. “Markedet er utgangspunktet og konseptene er konsekvensen” er mottoet de jobber etter. Som en betydelig restaurantaktør på kjøpesentre og lufthavner vet Blender hva som kreves for at vi kontinuerlig har god markedsinnsikt, som er grunnlaget for å utvikle og skape attraktive konsepter.

Blender driver i dag 24 serveringssteder på travle trafikknutepunkt som Oslo S, Bergen lufthavn, Flesland, Stavanger lufthavn, Sola, Haugesund lufthavn, Karmøy, Sandefjord lufthavn, Torp og tre serveringssteder på ankomst på Oslo lufthavn Gardermoen og er således en stor aktør på lufthavner i Norge.

Pressemelding


Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her 

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"