Lodge 900 ble åpnet på Beitostølen i november 2018. (Foto: Morten Holt)

Beitostølens nye storstue

Et nytt markant bygg har reist seg i sentrum av Beitostølen. Det huser blant annet den nye restauranten Lodge 900, der du finner både restaurant, bar og uterestaurant.

Publisert
Frank Nordberg i restaurantlokalene til Lodge 900. (Foto: Morten Holt)

Arnolds pub, som tidligere lå der nybygget nå er reist, er historie. Det er Beitostølen Barcraft som står bak Beitostølens nye storstue, som ble åpnet 14. november, da vintersesongen ble sparken i gang med velkjente Beitosprinten.

– Vi har manglet et slikt sted her, og det er på høy tid at vi får en storstue her på Beitostølen. Vi trenger en slik restaurant, slik de fleste andre markante fjelldestinasjoner har, sier driftssjef for Beitostølen Barcraft, Frank Nordberg.

Beitostølen Barcraft

Barcraft eier og driver også en rekke andre utelivssteder i fjellandsbyen oppunder Jotunheimen, deriblant kjente Svingen Pub.

Lodge 900 ligger nederst i alpinbakken på Beitostølen. (Foto: Morten Holt)

Foruten nevnte Nordberg, står Pål Andvord (daglig leder, 25,1 %), Stein Rogne Olsen (styreleder, 25,1 %), Magda Bråten (11,8 %), Beito Barinvest (10,3 %), og Beitostølen resort (10 %), samt en rekke mindre aksjonærer (17,7 %), bak Barcraft.

Perfekt beliggenhet

Lodge 900 ligger nederst i alpinbakken på Beitostølen, med uterestaurant/takterrasse mot hovedveien/sentrum og alpinbakken.

– Men den sørvestvendte beliggenheten helt i bunnen av bakken har vi tro på godt trøkk her når det blir varmere i været, sier Frank Nordberg.

Selve hovedrestauranten har plass til 100 spisegjester, mens baren har plass til 80 personer.

Lodge 900 er en italiensk-preget restaurant der du blant annet får servert pizza fra steinovner, pastaretter og den originale sveitsiske spesialiteten raclette. Det legges også opp til servering an en del lokalprodusert mat.

Her serveres også en del lokalprodusert mat. På takterrassen er det god plass, og servering både av mat og drikke ute.

Flere skal inn i bygget

Da Horeca besøkte Beitostølen, sto fortsatt lokalene i første etasje tomme, men her skal det bli et nytt velkomstsenter, der du også etter hvert skal finne skiutleie, Beito Ski & Aktiv og Beitostølen Utvikling.

Sistnevnte står bak sentrumsutviklingen på stedet, og akkurat nå bygges det 200 nye leiligheter i et nytt bygg like ved – som skal huse de mange turistene som besøker Beitostølen hele året.

Les mer om Lodge 900 i magasinet Horeca (nummer 1 2019)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS