Odd J. Nelvik (t.h.) fra Det Norske Brenneri og Pål Andvord fra Beitostølen Barcraft er stolt over å ha utviklet en rakfiskakevitt med lokale urter. Nå er de 1399 nummererte flaskene å finne på Svingen Pub og Cafè - og selvsagt på Vinmonopolet.

Beito Rakfiskakevitt

Beito Rakfiskakevitt er et nytt produkt fra Det Norske Brenneri, utgitt i et samarbeid med Beitostølen Barcraft.

Publisert
Bildetekst

– Den er produsert i kun 1399 flasker, og alle er flaskene er nummererte, opplyser Odd J. Nelvik hos det Norske Brenneri.

I akevitten er det brukt lokale urter - blant annet reinrot fra Bosheimsmarken i Ulnes, einebær, fjellbjørkeskudd og rosenrot. Beito Rakfiskakevitt ble sluppet på Vinmonopolet nå i høst, og har vært lagret på de beste sherryfat. Ifølge produsenten gir dette en myk og harmonisk akevitt, til villfisk og annen rakfisk, men den er også utmerket til tradisjonell fjellmat og som snaps i et flott tulipanglass.

Varenr.: 5495002

Produsent: Det Norske Brenneri

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS