Du er her

Baker- og konditormesse i Paris

Europain & Intersuc arrangeres på Messesenter Paris-Nord Villepinte i Paris fra 5. til 9. februar.
Av Morten Holt
Publisert 29.01.2016 05:27

140 nye workshops og konferanser, tre store konkurranser, fem seksjoner øremerket for animasjoner innen bransjens spesialområder. Årets Europain & Intersuc legger nok en gang listen høyt for å innfri forventningene til de rundt 80 000 fagfolkene som er ventet til messen.

Verdens møtested for bakeri, konditori, iskrem, sjokolade og konfekt, presenterer det største og mest innovative tilbud av utstyr, råvarer, produkter og tjenester for franske og internasjonale bedriftsledere, håndverkere og andre nøkkelpersoner.

Takket være det omfattende fem dager lange programmet av demonstrasjoner, vil eksperter på alle fagets spesialiteter få en enestående mulighet til å utveksle erfaringer, diskutere og vise egne ferdigheter, utforske utstillernes siste innovasjoner, finne praktiske løsninger og tips for å øke sitt salg i en behagelig atmosfære.

Les mer på Europain.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)