Du er her

Anne Siri Høiland prosjektleder i NCE Culinology

Anne Siri Høiland (44) fra Sandnes er ansatt i ny stilling som prosjektleder i NCE Culinology. Dette er et nasjonalt samarbeidsprosjekt innen matsatsing som vil bli lokalisert i Måltidets Hus i Stavanger.  
Av ct_admin
Publisert 03.06.2008 04:35

Anne Siri Høiland har høyere utdannelse innen næringsmiddelfag og har jobbet i 18 år i TINE, hovedsakelig innen Forskning og Utvikling (FoU), de siste 6 år som FoU-sjef. Hun har hatt et spesielt ansvar for kontakten mot næringsmiddelindustrien.

Nasjonalt prosjekt

Norwegian Centres of Expertise (NCE) er et klyngeutviklingsprogram i regi av Innovasjon Norge, SIVA og Forskningsrådet.

I 2006 ble seks prosjekter godkjent, i 2007 tre prosjekter. Ett av disse er NCE Culinology. Dette er et nasjonalt prosjekt, men med tilknytning til matfylket Rogaland.

Mange aktører står bak

Hele 25 aktører med interesser innen mat står bak. Målet med dette samarbeidet er å oppnå økonomiske resultat. Dette omfatter økt verdiskaping gjennom økt foredling og øke lønnsom eksport fra Norge. Jeg ser for meg en meget spennende satsning fremover som kan få betydning både nasjonalt og internasjonalt sier styreleder i NCE Trond Smeby.

Den fysiske arenaen for samarbeidet blir Måltidets Hus i Stavanger, som allerede er under etablering, heter det i en pressemelding.

Pressemelding