Horecanytt

Årets Masahiro Kokk for unge kokker

Førstkommende mandag skal "Årets Masahiro Kokk 2012" kåres på Strand Restaurant. Konkurransen er åpen for alle lærlinger og unge kokker opp til 24 år. Det er seks deltakere i finalen.

Ole Martiin Alfsen (fra venstre), Kjartan Skjelde, Even Ramsvik, Sven Erik Renaa, Bjørn Svensson og Tom-Victor Gausdal er Team Masahiro Norge.

Team Masahiro Norge består av de kjente kokkene Bjørn Svensson, Kjartan Skjelde, Ole Martin Alfsen, Even Ramsvik, Sven Erik Renaa og Tom-Victor Gausdal, som ønsker å stimulere og bidra til utviklingen hos unge kokker.

Årets deltakere

Mads André Hansen er en av deltakerne i Årets Masahiro Kokk 2012. Her sammen med Tom-Victor Gausdal, som er med i Team Masahiro Norge. (Foto: Morten Holt)

Deltakerne i Årets Masahiro Kokk 2012 er:

Tommy Borgen

Jørgen Andre Ravneberg

Olav Børtveit

Fredrik Klev

Karl Torbjørn Andersen

Mads Andre Hansen

Dommerne

Dommere i konkurransen er Bjørn Svensson, Even Ramsvik, Kjartan Skjelde og Ole Martin Alfsen.

Første servering er klokka 13, andre servering er klokka 13.45. Premieutdelingen finner sted klokka 15 mandag ettermiddag.

Det er Team Masahiro Norge og Arons AS som står bak konkurransen. Vinneren blir belønnet med et sett Masahiro-kniver og et gavekort.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her 

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

Kommentarer ved hjelp av Disqus