Vi jubilerer! I 2019 har Horeca 50-årsjubileum. Det aller første magasinet kom ut sommeren 1969. Hvorfor ikke bli abonnent på vårt magasin? Horeca er Norges største fagmagasin rettet mot hotell, restaurant, uteliv, kafé, kantine, catering, intitusjon - altså hele storkjøkkenbransjen. Se alle forsidene de siste 10-12 årene her.
Bladet er velrenommert som forum. Det ble etablert som bladet Storkjøkken i 1969, og har opp gjennom årene hatt flere navn, deriblant Bedre Storkjøkken, Horeca Storkjøkken og Horeca Meny. Siden 2004 har bladets navn vært Horeca. I 2019 er vi inne i vår 51. årgang!
Bladet har også nettstedet Horecanytt.no, som stadig vokser og blir mer og mer brukt av folk for å holde seg oppdatert om hva som rører seg i bransjen. Siden har i gjennomsnitt mellom 40 000 og 60 000 unike brukere hver måned.
Horeca er den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene • hoteller, kurs-/konferanse og andre overnattingsbedrifter. • restauranter, • barer og puber, • utesteder, • kafeer, • catering, • kantiner, og • institusjoner
• spennende beskrivelser av konsepter, •bedrifts- og trendanalyser, • nye trender verden over, • nyheter fra inn- og utland, • alt nytt i mat- og drikkesegmentet, • temasider, • nytt om navn, • produktnyheter (mat, drikke, utstyr etc.), • leverandørprofiler, • oversikt over nye bedrifter og bedrifter som har gått konkurs, • bransjekalender med arrangementer i inn- og utland og • seriøse og bransjerelaterte annonsører.
Horeca har i hvert nummer normalt mellom 64 og 92 sider (Smak-nummeret i 2017 var rekordstort; 124 sider) fullspekket med spennende, interessante og nyttig artikler som berører bransjen.
Magasinet kommer ut sju ganger i året (fire før og tre etter sommerferien).
Horeca er trykket på glanset papir, er limfrest og gjennomgående i fire-farger.
Hvem er Horeca
Redaksjonen for bladet består av Morten Holt (journalist og redaktør, morten@askmedia.no). Annonsekonsulenter er Elisabeth Sjørbotten (Horecanytt.no) og Rolf Goplen (magasinet Horeca og Horecanytt.no), mens Tove Sissel Larsgård står for uttegning/layout av magasinet.
Under kan du se en rekke forsider på Horeca de siste årene (ta gjerne kontakt med redaksjonen hvis du ønsker noen av utgavene):
Forsiden på den første utgaven av Horeca i 2019. (Foto: Restaurant Rest/layout: Tove Sissel Larsgård)
Forsiden på Horeca nummer 7 2018, som har utgivelse i slutten av november. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)
Forsiden på den sjette utgaven av magasinet Horeca i 2018. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)
Horeca nummer 5 2018. (Foto: Heidi Fjelland/layout: Tove Sissel Larsgård)
Forsiden på Horeca nummer 4 2018. (Illustrasjon: Via Nova/Oslo S Utvikling/layout: Tove Sissel Larsgård)
Omslaget på Horecas tredje utgave i 2018. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)
Omslaget på Horecas andre utgave i 2018. (Foto: Håkon Berntsen/layout: Tove Sissel Larsgård)
Omslaget på den første utgaven i 2018. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)
Omslaget på den sjuende og siste utgaven av 2017 (nummer 7). (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)
Forsiden på Horeca nummer 6 2017. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)