Du er her

26 North i Oslo er åpnet

Nå har 26 North Restaurant & Social Club åpnet i Oslo. Den nye restauranten finner du på Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo på Holbergsplass.
Av Redaksjonen
Publisert 13.11.2017 12:00

Kjøkkensjef Daniel Andreasson ved 26 North Restaurant & Social Club i Oslo er godt forberedt til å gi hovedstaden minnerike matopplevelser.

– Vår ambisjon er å skape en sosial møteplass med en uformell atmosfære. Vi skal bli det nye stamstedet til lokale oslofolk, sier kjøkkensjefen.

Les også: 26 North til Oslo (publisert 12. oktober)

Gjestene er stjernene i showet

26 North Restaurant & Social Club ble etablert i 2015 etter at to svensker, en irsk fyr og noen nordmenn gikk sammen med mål om å skape en unik restaurantopplevelse for besøkende og fastboende i Stavanger. Målet var enkelt; å skape en matopplevelse inspirert av matlagingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs og vi bruker kun de aller beste råvarene. Dette er et sted hvor forretningsmiddager, spesielle begivenheter og hverdagsserveringen finner sted i en stilig, avslappet og vennlig atmosfære. Gjestene skal være «stjernene i showet og her skal de ha gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet hos oss, sier Andreasson i en pressemelding.

Stavanger, Bergen – og nå Oslo

Siden åpningen i Stavanger har suksesskonseptet 26 North Restaurant & Social Club mottatt strålende matanmeldelser og i løpet av få måneder rangerte gjestene restauranten som nummer 1 på TripAdvisor.

I tillegg utvidet konseptet og åpnet i Bergen i august 2016. Også der har servicen og maten blitt hyllet av gjester og anmeldere, og det er den avslappede atmosfæren og den lokale maten blir trukket frem som forklaringer for hvorfor restaurantene har blitt så populære.

Norsk tapas på menyen


Målet er å skape en matopplevelse inspirert av matlagingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet. (Foto: 26 North)

På menyen står blant annet retter som «Fisk- og skalldyrsuppe med norsk kveite og kamskjell fra Hitra» og «Vafler med norsk Santa Kristina spekeskinke, geitost fra Haukeli og multemarmelade». I Oslo har de hentet menyfavorittene fra Stavanger og lagt til retter, skreddersydd for hovedstaden.

– «Brett fra fjordene», med norsk tapas og ulike småretter, er veldig populær og er en opplevelse gjestene sent vil glemme. Fiskesuppen har vi også allerede fått strålende tilbakemeldinger om, så det kan nok sile opp som en annen storfavoritt her i hovedstaden, forteller Andreasson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her