Du er her

Østlandske Storhusholdning i gang

Østlandske Storhusholdning 2017 er i gang i Hamarhallen/Scandic Hamar, og på konkurransearenaen er 12 kokkelærlinger nå i aksjon.
Av Morten Holt
Publisert 25.10.2017 13:29


Lisbeth Risheim og An-Magrit Bjørnerås Langøien fra laget Bessheim/Vianvang i aksjon i lærlingkonkurransen på Østlandske Storhusholdning i dag. (Foto: Rolf Goplen)

Sju lag fra Hedmark og Oppland kjemper om å vinne lærlingkonkurransen, der vinnerne er automatisk kvalifisert for Norgescup for kokkelærlinger i Stavanger 2018, samt Østlandsmesterskapet for kokkelærlinger i Østfold senere i år.

Les også: Østlandske Storhusholdning for 12. gang

Disse lagene deltar


Jan Marius Nygård Hagen og Gjermund Solberg fra restaurant Forstmann i Elverum i aksjon i lærlingkonkurransen på Østlandske Storhusholdning. (Foto: Rolf Goplen)

Dette er deltakerne i lærlingekonkurransen på Østlandske Storhusholdning 2017:

Lag 1: Jan Marius Nygård Hagen og Gjermund Solberg (Forstmann, Elverum). Lagleder: Eskild Løkken.

Lag 2: Lisbeth Risheim og An-Magrit Bjørnerås Langøien (Bessheim/Vianvang). Lagleder Dan Robert Leirvåg.

Lag 3: Solveig-Marie Gjemble Aarstad og Hanna Veitsle (Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær). Lagleder: Ottar Skaslien.

Lag 4: Lisa Kristin Lervik og Martin Langbråten (Scandic Elgstua, Elverum). Lagleder: Ronny Olsbø.

Lag 5: Oskar Devik Olsen og Camilla Brendjord Hetland (Bessheim/Vianvang). Lagleder: Sindre Kristiansen Ruste.

Lag 6: Daniel André Sagerud og Kasper Kristiansen Broen (Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær). Lagleder: Ottar Skaslien.

Dette skal lærlingene lage

Lærlingene skal presentere følgende meny for juryen:

Forrett: Skalldyr-mousseline. (S.139 i kokkelære Gausdal).

Hovedrett: Skal inneholde gårdskylling.

Dessert: Skal inneholde plommer.

I morgen, torsdag 26. oktober, arrangeres kokkekonkurransen Innlandskokken på messen.

Se bilder fra Østlandske Storhusholdning her


Foto: Rolf Goplen


Foto: Rolf Goplen


Foto: Rolf Goplen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her