Du er her

Østlandske Storhusholdning for åttende gang i år

Østlandske Storhusholdning er i full gang med å planlegge årets store utstillingsmesse på Hamar i midten av oktober. Messen, som i år arrangeres for åttende gang, er et samarbeid mellom Utstillingsplassen Messer AS og NHO Reiseliv Innlandet.
Av ct_admin
Publisert 08.04.2009 08:00

Konrad Sel i Utstillingplassen Messer er en av arrangørene bak Østlandske Storhusholdning i Hamar i oktober. (Foto: Morten Holt)

Østlandske Storhusholdning, som arrangeres annethvert år, har sitt faste arrangementssted på Hamar, nærmere bestemt i utstillingslokalene til Utstillingsplassen.


- Innholdsrikt og interessant

- Dette er en teknisk krevende messe, men vi har alt av infrastruktur som skal til for å lage en flott messe. For to år siden måtte vi takke nei til utstillere som ønsket å være med etter påmeldingsfristen, og vi tror at også årets messe skal bli innholdsrik og interessant, sier Konrad Sel, som er teknisk arrangør i Utstillingsplassen Messer AS.

- Utstillerne sier at på Hamar møter du de riktige beslutningstakerne fra hele Hedmark og Oppland, men også bedrifter fra Oslo-området, Buskerud, og det øvrige Østlandet kommer som publikum, sier Sel videre.


Nesten 1850 besøkende i fjor

I 2007 var det 1847 besøkende, der 1030 var beslutningstakere.

- Vi håper på 2000 besøkende i år. Men det viktigste for oss er å skape en arena der leverandørene kan ha kvalitativt godt salgsbesøk, og derfor jobber vi hardt sammen med utstillerne å invitere de riktige fra bransjen til å komme til Hamar en av disse to dagene, forklarer Konrad Sel.


Tror på respons

Prosjektgruppen for Østlandske Storhusholdning. Tore Haug (NHO Reiseliv Innlandet), Frode Myklevik (Kokkenes Mesterlaug Hedmark og Oppland), Geir Kr. Øvrevik (Kost og ernæringsforbundet, Hedmark), Nils Terje Tangnes (Kost og ernæringsforbundet, Oppland), Magne Norseng (RNI AS), Jan Granli (ASKO Hedmark AS), Maria Sundal (Mat i Hedmark, Fylkesmannen), Konrad Sel (Utstillingsplassen Messer AS), Kari J. Olstad (Utstillingsplassen Messer AS)

- Denne storhusholdningsmessen gleder vi oss veldig til, for den har etablert seg til å bli en viktig møteplass for alle aktører som har sitt virke innenfor mat og drikke for hele innlandet.

Her møter de mest sentrale leverandørene til storhusholdningsindustrien, hotell, restaurant, kafé og andre produsenter av mat og drikke, og vi tror på stor oppslutning, sier Tore Haug fra NHO Reiseliv Innlandet.


Konkurranser

I tillegg til utstillingene blir det også arrangert uttak til NorgesCup for kokkelærlinger i hotell/restaurant og Innlandsmesterskap for lærlinger i Kost- og ernæringsforbundet Hedmark/Oppland.

Du kan lese mer om Østlandske Storhusholdning i Horeca nummer 3 i år.