Du er her

Øl og vin på gatekjøkken

Marit Ellen Hætta søker om skjenkebevilling på det som i de kommunale sakspapir­ene er benevnt som «spise- og gatekjøkken». Bedriften skal holde til i den tidligere Shell-stasjonen i Kautokeino. Hun søker også om serveringsbevilling.
Av ct_admin
Publisert 21.12.2009 01:20

Kokker i kofte: Marit Ellen Hætta med samboeren Ali Begic, som blir daglig leder. (Foto: Privat)

Innstilling til vedtak er imidlertid positiv både for serverings- og skjenkebevillingens del.

Følges innstilingen vil hun kunne servere mat og skjenke øl og vin fra elleve om formiddagen til fem på morgenen fredager og lørdager. Søndager gjelder bevilling­ene fra klokken 13 til 22, mens servering og skjenking kan skje fra 11 til klokka 1 på natta mandag til torsdag. Daglig leder og stedfortreder skal være Ali Begic.

Selskapet heter Pitstop cafe restaurant Hætta - og blir nettopp det: en pitstop for trailersjåfører, turister og bygdefolk på jakt etter noe godt å spise.

Fastfood.no

(Ságat/Altaposten)

"