Rørosmeieriet

Økologisk marked

Gourmet Rømme fra Rørosmeieriet har nylig skiftet merkevarenavn til Røros Økologisk Rømme.

Publisert

Gourmet Rømme fra Rørosmeieriet, som nylig har skiftet merkevarenavn til Røros Økologisk Rømme (bildet), høster anerkjennelse hos de profesjonelle brukerne. Det gjelder blant annet St. Olavs Hospital som nå sluttfører et Nasjonalt pilotprosjekt, "For helse, glede, daglig brød...Økologisk mat i sykehus". Sykehuset har som mål at minimum 30 prosent skal være økologisk og mest mulig regionalt produsert. Brød og bakervarer er innbefattet. Rørosmeieriet er pioner på økologiske produkter, med Røros Smør (også Matmerk Spesialitet-merket), Økologisk Tjukkmjølk fra Røros (merkevareflaggskipet, blant annet tildelt Beskyttet Geografisk Betegnelse) og Røros Gom i sortimentet.

Powered by Labrador CMS